Meny
   
  Forside
>>
Reconnective Healing
  Personal Reconnection
  Spørsmål og svar
   
The Reconnection:
   
  Generell info
  Om meg
  Kurs / Aktiviteter
  Eric Pearl - grunnlegger
  Kontakt/ adresse
   
Linker
   
  The Reconnection.no
  The Reconnection.com
   
   
 
  Reconnective healing - > > > Bestille time Reconnective Healing

 

En ny dimensjon innen healing
Oppleves ofte som en omveltning av livet ditt, den tar i bruk nye frekvenser som åpner for healing av kropp, sinn og sjel. Reconnective Healing skiller seg ut fra annen healing ved at energiene den bruker opererer på en høyere frekvens. Du får denne høyst merkbare energien når behandlingen starter og energien fortsetter å virke lenge etter at timen din er over. Livet ditt opererer da på et høyere frekvensnivå enn tidligere og i tillegg har du blitt "smittet" av energien.

Grunnen til helseproblemer kan være en kombinasjon av fysiske plager og manglende indre flyt. Healing er å vende tilbake til balansen hos seg selv. Noen ganger kan dine indre energibaner låse eller blokkere seg, og healing kan være med på å løse opp i dette.
Reconnective Healing er ofte en livsforandrene opplevelse hvor helt nye frekvenser får lov til å helbrede kropp, sinn og ånd. Reconnective Healing er helt forskjellig fra Reiki, Johrei, Jin Shin, QiGong, Prana Healing. Reconnective Healing går utenpå alle andre healing-teknikker du måtte ha hørt om.

Hvis du er heldig, vil healingen komme i en form som du forventer. Hvis du er ekstra heldig, vil den komme i en form du aldri kunne drømme om - i en form som Universet har valgt spesielt for deg”. -- Eric Pearl.

Disse høyst følbare energiene settes i gang av din Reconnective Healing - utøver når sesjonen begynner, og vil fortsette lenge etter at sesjonen(e) er avsluttet. Du vil være forandret for alltid, for du nå fungerer på en høyere frekvens enn før.
Reconnective Healing er så mye mer enn å "reparere" fysiske plager. Den jobber også veldig på det indre planet slik at man kommer mer i balanse med seg selv.
Det anbefales at man tar 1-3 behandlinger med Reconnective Healing. Etter å ha jobbet med dette en stund virker det som det er en prosess som jobber i 3 "trappetrinn". Etter den tredje behandlingen blir det helt individuelt videre for den enkelte. Det som er det viktige, er at den enkelte lytter til sin kropp og hva den sier.