Meny
   
  Forside
  Reconnective Healing
>>
Personal Reconnection
  Spørsmål og svar
   
The Reconnection:
   
  Generell info
  Om meg
  Kurs / Aktiviteter
  Eric Pearl - grunnlegger
  Kontakt / adresse
   
Linker
   
  The Reconnection.no
  The Reconnection.com
   
   
 
 

 

Hva er en Personal Reconnection ?                    
Setter deg inn på veien det er meningen du skal gå. Du blir koblet på din sjelelige kontrakt. Dette fører til at du oftere er på rett sted til rett tid og møter de rette personene. Ting faller lettere på plass av seg selv. Opprinnelig var meridianlinjene (noen ganger kalt akupunkturlinjene) i kroppen vår forbundet med nettverket med linjer som omslutter planeten jorden og disse krysser hverandre på velkjente kraftsteder som Machu Picchu og Sedona. Disse linjene var designet for å fortsette utover og knytte oss til et enda større nettverk av linjer som forbinder oss med hele Universet.

Hver enkelt kropp har sitt eget sett av energi-linjer og punkter, men lite er igjen av hva det en gang var. Disse linjene fortsetter å tjene som vår forbindelse til Universet ved å forenkle vår kommunikasjon av informasjon og energi mellom stort og smått, makrokosmos og mikrokosmos, Universet og menneskeheten.
En gang i tiden ble disse forbindelseslinjene brutt, og vi mistet vår helhetlige forbindelse med Universet som forårsaker en forsinkelse av vår tidligere raske utviklingshastighet.

Personal Reconnection bringer inn ”nye” linjer i meridianbanene (axitonal-linjer) som gjenoppretter denne forbindelsen og åpner dem opp. Dermed knytter dette oss til et mer kraftfullt og utviklet nivå enn før.
Disse linjene er en del av et tidløst nettverk av intelligens. Et parallell dimensjonalt system, med de mest grunnleggende energiene for fornyelsesfunksjonene i menneskekroppen.

Merk: Det er ofte anbefalt å ta 1-3 behandlinger med Reconnective Healing forut for en Personal Reconnection. Snakk med din Reconnective Healing utøver for mer informasjon.
En Personal Reconnection består av to behandlinger med minst ei natt og maks tre døgn i mellom.