Meny
   
  Forside
  Reconnective Healing
  Personal Reconnection
  Spørsmål og svar
   
The Reconnection:
   
  Generell info
>>
Om meg
  Kurs / Aktiviteter
  Eric Pearl - grunnlegger
  Kontakt / adresse
   
Linker
   
  The Reconnection.no
  The Reconnection.com
   
   
 
 

Om meg

Jeg er født på Karmøy i 1961 og var bosatt der til 1994. November det året, flyttet jeg til Valevåg i Sveio (Hordaland). Hvor jeg fortsatt bor sammen med min familie.

Fra 1986 har jeg deltatt på kurs og lest literatur om emner innen "alternativ" tenkning. 20 år etter sitter jeg igjen med noen ledetråder: Søke erfaring, mangfold, forståelse, kommunikasjon, samt skape aktivitet og prosesser. Det er i prosessene livet krystaliseres ut!

Oktober 2004 reiste jeg til Oslo og deltok på kurs med Eric Pearl i Reconnective Healing ® Lev. I og II. En fascinerende opplevelse sammen med nesten 300 andre deltagere. Det startet en prosess i meg som jeg tror jeg har ventet på lenge. I mars 2005 reiste jeg igjen til Oslo for å delta på lev. III - Personal Reconnection ™ med like mange deltager.

For meg har The Reconnection vært mer en personlig utviklingsprosess, en det har vært det vi i dag regner som medisinske mirakler. En prosess, hvor jeg skal jobbe med de tingene jeg føler er riktig for meg nå. Noen ganger i LIVET trenger vi hjelp eller energi til å komme ut av livsfaser og avslutte kapitler i våre liv. Andre ganger trenger vi rett og slett hjelp eller energi til å komme i gang med noe nytt. Det er ikke å gjøre alt riktig, som er avgjørende for livskvalitet. Det handler mer om å gjøre de "riktige" tingene i rett tid.

Miraklet i LIVET er DEG og dine iboende krefter! Som Reconnective healer, vil min jobb være å videreformidle energi og ballansere din iboende kraft.
Arbeid: Jeg har arbeidet med litt forskjellig i livet. Startet med 1 år i bakerlære, 1 år i maskin og mekaniske fag på videregående skole. Arbeidet ved Hydro Aluminium Karmøy, hvor jeg flyttet på meg rundt i flere avdelinger i 7 år. Søken etter å lære mer i livet var stor. I 1986 startet jeg min karriere i salg og markedsføringsbransjen, der har jeg jobbet frem til i dag. Har drevet som selvstendig næringsdrivende, vært ansatt i ulike selskap og bransjer. Det er Kontakten med mennesker av alle slag, som har vært min motor.
 
 
   
     
 
Odd Arne Eikeland
 
>>>> Bestille time