Meny
   
Forside
  Reconnective Healing
  Personal Reconnection
  Spørsmål og svar
   
The Reconnection:
   
  Generell info
  Om meg
  Kurs / Aktiviteter
>> Eric Pearl - grunnlegger
  Kontakt / adresse
   
Linker
   
  The Reconnection.no
  The Reconnection.com
  Oppskrift Valnøttbrød
   
.
  Grunnleggeren av The Reconnection  

 

 

 
 
Eric Pearl bestselger: "Vekk din indre healer" Info om boken på norsk: Les mer her og velg Bokklubben Energica og søk på boktittel! Vekk din indre healer.  
Kort om grunnleggeren av
Eric Pearl drev en suksessfull kiropraktikerer praksis i 12 år, til en dag i 1993 da hans pasienter begynte å se engler og rapporterte mirakuløse helbredelser. Her startet arbeide med The Reconnection TM og en uttrolig reise, hvor forskere og leger verden over har vært fascinert av hans arbeid og resultater. Eric har deltatt i en rekke radio og TV program. Hans arbeid har blitt dokumentert i 6 bøker, inkludert hans bestselger. "The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself" Les mer her.  
Eric har reist verden rundt og undervist og aktivert menneskers healing evner. Selv forklarer han fenomenet med den nye healingfrekvensene som nå i rasende tempo sprer seg i oss alle. Det Eric kaller "forbindelsen" er ingen innbilning. Forbindelsen, er prosessen som gjenforener oss med universet. Healingenergien ligger på et nytt frekvensområde, og overføres via et spektrum av lys og informasjon som aldri før har vært tilgjengelig på jorden, sier Eric Pearl.  
>>> Lytte til Eric Pearl
 
 
 
 
 
Oppdatert. 02.01.2007